Varmt välkommen till GoBaows hemsida och blogg. Här kommer uppdateringar om gig, shower och dansträningar dokumenteras och förevigas. Detta kommer ske med hjälp av Josefine och mig. Vi kommer tillsammans ansvara för bloggen där man kommer kunna följa GoBaows resa och få en inblick i en tonårings vardagsliv.

Mitt namn är Märta. Jag är 17 år gammal, ska börja andra året på gymnasiet och har dansat så länge jag kan minnas, vilket gjort min dansresa lång och krokig. Nyfikenheten tog banade vägen fram och gjort att jag provat flera olika dansskolor och därmed även dansat för olika lärare och testet många olika stilar. Allt från jazz till hiphop och house till dancehall. Förutom dansen tar skolan mycket tid men jag försöker även spendera tid med vänner och familj. När Petra berättade för min dåvarande dansgrupp om projektet GoBaow behövdes ingen betänketid utan jag blev direkt intresserad och ivrig att få vara med om denna upplevelse. Tanken att få stå på scen i konserthuset och framföra en komplett dansföreställning för en fullsatt publik gjorde mint sagt lättflörtad. Jag har inte ångrat en sekund sen dess att jag valde att pricka av mig på listan bland de som var intresserade, utan snarare försöker jag påminna mig själv om att detta är en unik chans och jag har haft tur att få dela svett, skratt och tårar med detta härliga gäng. För mig är GoBaow är en fristad. Dit kommer man för att hämta luft när det känns som lungorna ska explodera. Här är du den du är, vill och kan vara. Här är du fri. Här är du välkommen. Dansen är verktyget, och luften är fylld av kärlek, omtanke och lycka. Tillsammans skapar vi en plats som är prestigelös och accepterande, för här möts vi med värme. I denna fristad är drömmarna stora och skratten genuina. Fria från tyglar och krav, fack och etiketter. GoBoaw är ingen fabrik som skapar produkter, utan ett transportmedel som hjälper en att utvecklas och våga vara sig själv fullt ut. GoBoaw försvinner ingenstans även när det känns som livet faller ihop, när allt krossas eller när det är som mörkast. GoBaow är inte bara föreställningar eller träningspass, GoBaow är en gemenskap varje dag, hela veckan och håller dig i handen varje steg på din väg.