Dagen är kommen. GoBaow bloggen är lanserad och oj så taggad jag är på att inspirera och uppdatera er här. Välkomna!

Jag heter Josefine, är 16 år och medlem i GoBaow Crew. Jag ska nu till hösten börja mitt första år på gymnasiet, ett nytt kapitel i mitt liv och jag liksom många andra är otroligt nervös men också exalterad på vad som komma ska. En massa förändringar och därför är det så skönt att ha GoBaow med. En plats som känns som hemma, en trygghet.

Under mitt sista år i grundskolan så upplevde jag så mycket stress och press, läxor, prov och gymnasieval skulle göras. Man skulle göra det ena och det andra, prestera och leva upp till rollen som “frökenduktig”. Och ska jag vara helt ärlig så tror jag att jag hade gått under utan GoBaow. För tre gånger i veckan fick jag kliva in på Viktoriagatans lokaler, bli bemött av 26 fantastiska tjejer, inspiratörer och känna hur alla stress bara försvinner. Hur prestigen och alla dömande blickar försvinner. Jag fick och kommer få komma till en plats där jag får vara mig själv, uttrycka mig på mitt eget sätt och fly från vardagen en stund.

GoBaow har gett mig mer än vad jag någonsin kommer kunna tacka för. Erfarenheter, arbetstillfällen, 26 nya vänner.

Kan ni förstå att GoBaow började som en idé, en dröm, hos Petra och Chris och som nu växt fram till en verksamhet som förändrar ungdomars liv, gör skillnad på riktigt.

Tänk om fler kunde göra samma sak.