Att gå upp klockan 4 på en lördag är inte vad en tonåring tycker bäst om. Trots detta träffades 20 tjejer på Skanstorget klockan 5:15 för att senare traska upp till Skansen kronan för att fånga soluppgången.

Göteborg överraskade inte, utan erbjöd som vanligt ett tjockt täcke moln, men en lite springa glöd i rött kunde urskiljas strax ovanför bergstopparna och det kändes inte helt förgäves.

Vi spelade senare in de olika delarna i filmen som alla har en tydlig koppling till vår nästa show. Vi spelade teater och gick in i stämningen som den nya showen ska genomsyras av och även fast det kändes ovant så var det spännande och alla gjorde ett superbra jobb!

Det är märkligt hur tidsuppfattningen blir när man går upp 5 timmar tidigare än man brukar. Redan kl 12 var vi klara och då hade dagen bara börjat för många medan vi hade hunnit dansa, hoppa, skrika, springa och äta frukost. Resten av dagen spenderades för min del hemma i en ständig kamp mot sömnen och träningsvärken som smugit sig på under dagen efter Petras styrka- och rörelsepass som vi hade på fredagen.

Stort tack till Patrick som filmade, Francis för dina fina foton, Petra för dina bra instruktioner och Sanna för din härliga energi.