Känslan av att stå på en scen som är ägnad åt oss. Känslan av att gå i mål efter så många månaders hårt arbete. Känslan av att stå i ett konfettiregn och veta att vi gjorde det.

Jag skriver det här den 3:de februari, klockan är 23.46, bara några timmar efter finalen av Breaking Free. Vår andra stora produktion. Om jag bara kunde beskriva alla känslor som jag har inombords just nu. Jag är trött, urladdad, ledsen, glad och stolt. I flera månader har vi kämpat stenhårt just för att kunna känna såhär. I flera månader har så många fantastiska människor lagt ner själ och hjärta för att få det här att funka.

Sanna som med sitt hjärta och fantastiska sätt att vara på, förgyllt oss ungdomar med mer än bara dans. Patrick och Francis med sin passion för film och foto som fångat våra finaste ögonblick. Chris som ägnat sömnlösa nätter åt att sitta med musiken, hemsidan, podden och allt arbete som gjort det här möjligt. Och Petra. Petra som lagt ner så otroligt mycket tid och hjärta på det här. Det är Petra och Chris, som tillsammans med sitt hårda arbete, skapat gemenskap, stjärnor -kärlek. Efter månaders arbete, i danssalen och utanför så fick vi i torsdags stå på vår scen för första gången. Magi.

Premiärdagen, dagen då vi för första gången fick ta del av specialeffekterna som vi tidigare bara fått föreställa oss. Elden som gav så mycket adrenalin (och värme), den höga musiken som fick hela kroppen att skaka och det fantastiska ljuset. Tre fantastiska shower, tre dagar fyllda med så mycket känslor. Finalshowen, finalnumret. Den sista stunden på scenen för den här gången, alla tillsammans. Tårar, kramar och kärlek.

Jag älskar det här. Jag älskar att tillsammans med passionerade människor få lägga ner hjärta och själ på något som blir såhär bra. Jag älskar att gå i mål efter flera månaders hårt slit.

/Josefine