För nästan ett år sedan satte vi för första gången upp vår show “Jag är en tonåring” på konserthuset i Göteborg. Fullsatt var det. Och bara det är helt amazing. På mindre än ett år gick alltså GoBaow från att vara en idé och tanke till att ha ett fullsatt konserthuset.

Jag kommer ihåg dagen med stort D som om det vore igår. Hur jag strök mina klänningar varsamt natten innan och dubbelkollade 3 gånger så att allt var med, hur jag gick upp tidigt som bara den en helg (!!!) utan att ens känna att det var det minsta jobbigt, hur hela dagen var som en berg och dalbana känslomässigt sätt. Jag gick från stundvis förtvivlad till peppad, från irriterad till glad, och tacksam. Och känslan! Känslan jag hade sekunderna innan vi skulle gå på scenen, när vi stod där bakom kulisserna och kikade fram och såg publiken -wow. Känslan av att stressa på sig klädbytena, känslan av att sätta de första stegen, och de sista. Känslan när konfettibomben kom, när det regnade konfetti och allt jag ville göra var att tjuta av glädje och ta på all konfetti. Den känslan trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva igen.

Men det fick jag! Den 11 mars fick jag vara med om samma sak igen, vi satte upp “Jag är en tonåring” efter hög förfrågan igen! Och vilken succé det blev! Jag som trodde att det skulle vara svårt att toppa eller ens nå upp till känslan den 26:de november, men det gick! Och nu ska vi få göra det igen! I Boxholm!

GAAAAHHHH!! Det är så svårt att föreställa sig det, att vi ska få sätta upp vår show i en annan stad. Jag blir så fruktansvärt stolt över hela GoBaow när jag tänker på det, att det som började som en liten idé, ett år senare, har vuxit sig så stort och berört, dels publiken men framförallt alla i teamet.

Biljetter hittar ni på Tickster.

Boxholm, be ready!