GoBaow – storyn

Arbetet med GoBaow började 2012, då tilltänkt som ett kommersiellt koncept för gymmen men vi hittade aldrig riktigt rätt där. Egentligen så kan man dra det ännu längre tillbaka, hela vägen till min egen tonårstid såklart. Det är trots allt där drivkraften börjar, tillsammans med en vilja och längtan att få göra skillnad. Det har krävts mod, uthållighet, vilja, galenskap.

Syftet har alltid varit samma, att finnas där och ge ungdomar bästa förutsättningar att möta livet utifrån sig själv. Att skapa ett liv på sina villkor. Att vara sann mot sig själv och andra. När man är trygg i sig själv så är vi också trygga med andra. GoBaow skulle bli den trygga plats att växa, utforska och upptäcka sig själv och sin kreativitet. Med GoBaow vill vi ge ungdomar en trygg plats mitt i kaoset i tonåren.

Jag älskar utveckling och GoBaow är en plats för just det. Jag tror på kraften i att uppleva istället för att prestera och det har alltid varit GoBaow’s fokus. Jag tror på värdet av en trygg grund när vi upptäcker livet och oss själva. GoBaow utmanar och vet att livet kan kännas skakigt i varje nytt kliv i vår utveckling som vi tar och ger därför även möjlighet till en trygg punkt i vardagen med vårt starka nätverk, gemenskap och alltid en coach eller mentor till hand att vända sig till. 

Jag vill att alla barn och ungdomar ska få fler verktyg och inspireras att tycka om sig själva på sin upptäcktsfärd genom livet. Oavsett vilken väg den tar. 
Ju tidigare vi lär oss att tycka om oss själva, allt det som vi är. Desto snabbare reser vi oss och hanterar konsekvenserna när vi kört i diket. Och kan fortsätta framår på en väg som är formad av oss själva och våra egna behov. 

-“Jag har alltid haft en stark drivkraft att utvecklas och har precis som många andra upplevt motgångar men det är ingen anledning att ge upp på sina drömmar. Jag vill inspirera unga människor att våga ta för sig, tro på sig själva, tycka om sig själva och kämpa för sina drömmar.” – Petra VD GoBaow